Gezinshuizen

Plein 1

Het team van Plein 1 bestaat uit twee gezinshuisouders, opa en oma, een pedagogisch medewerker en een stagiaire. De twee gezinshuisouders zijn Michell en Natasja Requena die Gezinshuis Noah’s Ark hebben opgebouwd tot wat het nu is. Michell en Natasja vangen naast hun drie eigen kinderen, nog zes gezinshuiskinderen op.

De moeder van Natasja en haar man helpen ook mee in het gezinshuis. Dit is een bijzondere constructie van meerdere generaties die zorg dragen voor kinderen die liefde, veiligheid en aandacht nodig hebben.

Naast het gezinshuis op Plein 1, is er ook het fasehuis. Het fasehuis biedt drie kamers die beschikbaar zijn voor jongeren die toe zijn aan meer zelfstandigheid. Dit zijn jongeren in de leeftijd vanaf 16 tot 18 jaar. Zij leren hier zelfstandig te koken en huishoudelijke taken te doen.

Plein 9

Op Plein 9 zijn er twee gezinshuisouders die het gezinshuis draaien. De gezinshuisouders zijn Michel en Glenda Oeloff en hebben twee eigen kinderen.

Er is plek voor 2 stagiaires die de gezinshuisouders ondersteunen en kunnen leren als potentieel hulpverlener. Op Plein 9 zijn er voor acht kinderen kamers beschikbaar.

Onze partners